Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yksityishevoset

Perinteisistä ratsastuskouluista poiketen Ketunkorvella on tarjota 7 tallipaikkaa myös yksityisille hevosille. Määrä on pieni, mutta apu suuri! Tallipaikan hintaan kuuluu täysihoito, eli ruokinnat, tarhaus sekä päivittäinen karsinan siivous. Majoitettaville hevosille ei ole asetettu minkäänlaisia rajoituksia kapasiteettiin, sukuun tai rotuun katsoen, vaan kaikilla hevosilla on samat mahdollisuudet karvoihin sun muuhun turhaan katsomatta.

Idea yksityishevosten tuomisessa ei ole kuitenkaan ihan niin simppeli, vaan omistajilta odotetaan muutaman kerran kuukaudessa – kuten hoitajiltakin – jonkinlaisia osoituksia puuhista hevosensa kanssa, olivat ne sitten tarinoita, runoja, kuvia tai vaikka vain chatviestejä tai kilpailutuloksia. Suuremmasta tuotannosta, eli tarinoista, runoista ja kuvista saa virtuaalirahaa (v€), joilla voi ostaa hevoselleen esimerkiksi varusteita ja kaikenlaisia tarvikkeita tallikaupasta. Valtavia kriteereitä tai sääntöjä ei ole, mutta tyhjänpantiksi hevosta ei saa tuoda. Ketunkorpi tähtää lisäämään viihtyvyyttä tarjoamalla tallipaikan vuokraajille harmitonta hauskanpitoa hevostensa parissa ilman liikoja sitoumuksia.

 

Oma kaviokkaasi Ketunkorpeen?

Vuokraa ei makseta virtuaalieuroilla (v€), vaan aktiivisuudella ja läsnäololla!

Mikäli olet päättänyt siepata tallipaikan Ketunkorvesta, tervetuloa! Varmistathan kuitenkin, että tallipaikkoja on riittävästi, ja Sinulla on aikaa ja motivaatiota aktiiviseen puuhasteluun, jotta epäaktiivisuus ei tule muiden tallipaikkaa tahtovien tielle. Pikkutallissamme on tilaa vain seitsemälle yksityiselle hevoselle, joten olethan reilu, ja harkitset tarkkaan aikasi ja motivaatiosi riittävyyttä oman hevosesi ylläpitoon Ketunkorvessa!

Huom! Otathan myös huomioon, että orien majoitus voi olla rajoitettua. Tallimme ei omaa tai tue erikoisjärjestelyjä tällaisissa tilanteissa, joten vauhkomman orin majoittaminen talliimme voi valitettavasti olla mahdotonta. Rauhalliset ja ei-niin-hormonihuuruiset orit ovat kuitenkin enemmän kuin tervetulleita!

 

Hakemuksen lähettäminen

Oman hevosen majoittaminen on yksinkertaista; ainut tehtävä on lähettää vieraskirjaan omistajan sekä hevosen tiedot Ketunkorven omaa kaavaa hyödyntäen (kts. hevosten sivut sekä tallilaisten kaappien sivut!). Tiedot saa lähettää vapaamuotoisessa muodossa, mutta valmiin lomakkeen voi kopioida täältä.

Huom! Jos hevosella on jo olemassa omat sivut, lähetä vain omat tietosi (omistaja) sekä linkki hevosen sivuille.

Ketunkorven ratsutalli on virtuaalitalli  /  Ketunkorven ratsutalli is a SIM-game stable.
Lue sivuston tekijänoikeuksista täältä.
©2018 Ketunkorven ratsutalli - suntuubi.com