Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallilaisten tupa

Tallitupa on tallilaisten, eli hevostenhoitajien pyhäkkö. Tuvassa voi tehdä vaikka mitä; jutella muiden kanssa, lukea... tai kenties pelata totuutta ja tehtävää iltamyöhään niin, että tallinomistajan on tultava häätämään? Mahdollisuuksia on lähes rajattomiin. Ainut, kultaisin sääntö kuuluu, että jokaiselle on annettava tilaa olla tuvassa oma itsensä, eikä ketään saa jättää ulkopuolelle.

Kaappien lisäksi tallituvasta löytyy pikkukeittiö, kylpyhuone suihkuineen sekä olohuone sohvineen ja nojatuoleineen. Olohuoneen suurelle hyllykölle on mahdollista tuoda pelejä tai lehtiä kaikille, mutta niitä ei saa ottaa kotiin, jos ei niitä omista. Jokaisella tallilaisella on oikeus olla rauhassa tallituvassa, joten pyritään kaikki pitämään meno sen mukaisena. Tärkeintä on, että jokaisella on hyvä olla!

Uuden hoitajan on hyvä kurkata hoitajan käsikirjaan, josta löytyy ohjeita ja sääntöjä tallilla käyntiin. Mikäli ilmaantuu minkäänlaisia kysymyksiä, ylläpitoon saa yhteyden alla olevan chatin tai vieraskirjan kautta!

 


Hoitajien
kaapit

Hoito-
merkit

Hoitajien
tehtävät

Hoitajan
käsikirja

Kuukauden
hoitaja
       
Hanskat hukassa?
Roikkuneet ilmoitustaululla jo viikon...

       
 
Kulahtanut kuva Haikusta.
Kukaan ei raaski ottaa sitä pois!

 

Tallituvan chatti

Tämä on virtuaalitalli  •  Ulkoasun kuvat © Mimi ja Vapaasti by AK  •  Lisää tekijänoikeuksista
©2018 Ketunkorven ratsutalli - suntuubi.com