Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallilaisten tupa

Tallitupa on tallilaisten, eli hevostenhoitajien pyhäkkö. Tuvassa voi tehdä vaikka mitä; jutella muiden kanssa, lukea... tai kenties pelata totuutta ja tehtävää iltamyöhään niin, että tallinomistajan on tultava häätämään? Mahdollisuuksia on lähes rajattomiin. Ainut, kultaisin sääntö kuuluu, että jokaiselle on annettava tilaa olla tuvassa oma itsensä, eikä ketään saa jättää ulkopuolelle.

Jokaiselle hoitajalle siunataan oma kaappi, jonka voi täyttää mieluisilla tallitavaroilla ja voitetuilla palkinnoilla. Hoitajien päiväkirjat eivät kuitenkaan ole kaappien sisällä, vaan sijaitsevat kaappirivistön viereisellä hyllyllä siistissä pinossa, jotta kaikki saavat lukea toistensa tarinoita! Kaappien lisäksi tallituvasta löytyy pikkukeittiö, kylpyhuone suihkuineen sekä olohuone sohvineen ja nojatuoleineen. Olohuoneen suurelle hyllykölle on mahdollista tuoda pelejä tai lehtiä kaikille, mutta niitä ei saa ottaa kotiin, jos ei niitä omista. Jokaisella tallilaisella on oikeus olla rauhassa tallituvassa, joten pyritään kaikki pitämään meno sen mukaisena. Tärkeintä on, että jokaisella on hyvä olla!

Uuden hoitajan on hyvä kurkata hoitajan käsikirjaan, josta löytyy ohjeita ja sääntöjä tallilla käyntiin. Mikäli ilmaantuu minkäänlaisia kysymyksiä, ylläpitoon saa yhteyden chatin tai vieraskirjan kautta!
 


Hoitokirja

Kaapit

Hoitomerkit

Tallikauppa

Käsikirja

 

Tallituvan chatti

Ketunkorven ratsutalli on virtuaalitalli  /  Ketunkorven ratsutalli is a SIM-game stable.
Lue sivuston tekijänoikeuksista täältä.
©2018 Ketunkorven ratsutalli - suntuubi.com