Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

"Mistä ihmeestä sä oot tollasen lehmäjengin itelles kerännyt?" soi isäni suopea ääni. Yksiväristen puoliveristen kanssa kolme neljännestä elämästään työskennellyt mies ei ilmeisesti ollut heti tottunut pilkukkaisiin ja sekavärisiin poneihini, joita olin itselleni kaksin käsin kuulemma haalinut. "Älä kuuntele, kyllä se susta tykkää," lohduttelin ratsuponitammaa silitellen sen kermanväristä takamusta. Konikatraani oli kyllä päässyt varsin monipuoliseksi – värikirjolta ainakin. Vaihtelu virkistää, vai miten se meni?

Ketunkorven ratsutalli on vuoden 2018 keväällä perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu, joka omaa huikeat 32 karsinapaikkaa kaikenkarvaisille kopukoille. Nämä päätähdet – hevoset – ovatkin Ketunkorven silmäterä, sillä tallilla on hevostenhoitajien hakua vuoden ympäri. Tämän lisäksi talli pyörittää ratsastuksenopetusta kysynnän mukaan, tasolta kuin tasolta. Vaikka tilukset tallilla ovat vaatimattomat, on talliporukka tiivis ja keskenään varsinainen voimajoukko! Uusia hoitajia otetaan mukaan jatkuvalla syötöllä, ja ovet ovat auki aamusta iltaan kenelle tahansa kiinnostuneelle.

Mikäli et tiedä mitä virtuaalitalleilu on, mutta tahtoisit liittyä, älä turhaan epäröi, vaan kysy ihmeessä! Tahdomme tehdä kaikkemme, jotta jokainen saa itselleen mukavan virtuaalitallikokemuksen. Älä siis voivottele sitä, jos et virtuaalitalleilla ennen ole ollut, vaan tartu hetkeen ja opi uutta! Pyrimme koko poppoolla olemaan mahdollisimman paljon avuksi, ja teemme kaiken, jotta kaikilla on kiva olla.

Syksyisin terveisin,

Chai Lindh

+ muu talliporukka

 

Ilmoitustaulu

Ulkoasu vaihtunut yksinkertaisempaan! Syynä ylläpidon ajanpuute; uuden ulkoasun myötä sivujen päivittely ei ole yhtä raskasta :-)

Sivusto päivitetty viimeksi 01.09.2018

Yhteistyössä

Susikallion ratsastuskoulu 

 

Ketunkorven ratsutalli on virtuaalitalli  /  Ketunkorven ratsutalli is a SIM-game stable.
Lue sivuston tekijänoikeuksista täältä.
©2018 Ketunkorven ratsutalli - suntuubi.com