Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

"Mistä ihmeestä sä oot tollasen lehmäjengin itelles kerännyt?" soi isäni suopea ääni. Yksiväristen puoliveristen kanssa kolme neljännestä elämästään työskennellyt mies ei ilmeisesti ollut heti tottunut pilkukkaisiin ja sekavärisiin poneihini, joita olin itselleni kaksin käsin kuulemma haalinut. "Älä kuuntele, kyllä se susta tykkää," lohduttelin knabstrup-ruunaa, silitellen sen laikukasta takamusta. Konikatraani oli kyllä päässyt varsin monipuoliseksi – värikirjolta ainakin. Vaihtelu virkistää, vai miten se meni?

Ketunkorven ratsutalli on vuoden 2018 keväällä perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu, joka omaa 20 karsinapaikkaa kaikenkarvaisille kopukoille. Nämä päätähdet – hevoset – ovatkin Ketunkorven silmäterä, sillä tallilla on hevostenhoitajien hakua vuoden ympäri. Tämän lisäksi talli pyörittää ratsastuksenopetusta kysynnän mukaan, tasolta kuin tasolta. Vaikka tilukset tallilla ovat vaatimattomat, on talliporukka tiivis ja keskenään varsinainen voimajoukko! Uusia hoitajia otetaan mukaan jatkuvalla syötöllä, ja ovet ovat auki aamusta iltaan kenelle tahansa kiinnostuneelle.

Mikäli et tiedä mitä virtuaalitalleilu on, mutta tahtoisit liittyä, älä turhaan epäröi, vaan kysy ihmeessä! Tahdomme tehdä kaikkemme, jotta jokainen saa itselleen mukavan virtuaalitallikokemuksen. Älä siis voivottele sitä, jos et virtuaalitalleilla ennen ole ollut, vaan tartu hetkeen ja opi uutta! Pyrimme koko poppoolla olemaan mahdollisimman paljon avuksi, ja teemme kaiken, jotta kaikilla on kiva olla.

Kesäisin terveisin,

Chai Lindh

+ muu talliporukka

 

Ilmoitustaulun antimia

24.05.2018 Ketunkorvella on jo kaksi yhteistyökumppania, hurraa! Talliporukka odottaa innolla tulevaisuuden tekemisiä kyseisten tallien kanssa. Mielenkiintoisin twisti on se, että kumpikin talleista sijaitsee ulkomailla!

20.05.2018 Talli valmistuu hurjaa vauhtia; jäljellä on enää muutaman sivun kirjoittaminen sekä tietenkin hevoskatraan tuominen!


Yhteistyökumppanit

Rävdala Ridklubb
Furuvägen 243
Rävbacka 139 00 
RUOTSI
Kingston
Muhrenberg 51
4750 Bütgenbach
BELGIA
Pohjoistuulen tila
Tunturintie 54
95970 Äkäslompolo
SUOMI

 

Tämä on virtuaalitalli  •  Ulkoasun kuvat © Mimi ja Vapaasti by AK  •  Lisää tekijänoikeuksista
©2018 Ketunkorven ratsutalli - suntuubi.com